RAVARUBUTIKEN.SE

Råvarubutiken öppnade upp dörrarna för första gången 2009, och sedan dess har vi enträget arbetat med samma mål: att tillhandahålla ekologiska livsmedel av riktigt bra kvalitet som gör gott för både producent, konsument och miljö. Vill vill med andra ord inte bara att Du som kund ska må bra av våra produkter, utan även att odlaren och naturomgivningarna ska dra fördel av vår verksamhet. Många av våra råvaror från fjärran länder direktimporteras med båt från odlarkooperativ, där en transparent handel lägger grund för en positiv social och miljömässig utveckling. Ofta kan vi spåra våra råvaror ända ned till odlaren själv. Oavsett om du strör svenskt bipollen på morgongröten, gör en het hälsodryck på vår ekologiska gurkmeja eller använder rawfood-nötter i bakverken, så ska du kunna vara trygg med att produkterna hamnat hemma hos dig på ett riktigt schysst vis. Samt att du kan njuta av dem och veta att de är fria från kemikalier. Vi fortsätter kontinuerligt att bredda vårt sortiment av ekologisk mat, superfood och glutenfritt, och har nu också ett stort sortiment av ekologiska Ayurveda-produkter. Du kan också finna ett växande utbud av ekomärkt hudvård och de bästa köksredskapen på marknaden.
Välkommen till oss på Råvarubutiken!  Ange rabattkoden: SPÖKPODDEN för 10% rabatt Råvarubutiken.se


PAAPI.se 

Paapi är en svensk webshop som har sin säte i Kungsbacka söder om Göteborg. Vi startade som en fysisk butik 2006 men gled snabbt över till onlineförsäljning och har sedan 2009 enbart försäljning på nätet. Under resans gång har vi utvecklats till att idag vara den webshop som sticker ut mest och vågar testa att ta in nya klädmärken som man inte kan hitta någon annanstans på nätet. Ange Rabattkoden: SPÖKPODDEN för 20% rabatt  Paapi.seApart Förlag

Vi erbjuder er 15% rabatt på hela erat köp när ni handlar från Apart Förlag. Ange rabattkoden spökpodden

Klicka här för att komma till shopen 

Apart förlag

Apart Förlag är ett svenskt serie- och bokförlag baserat i Malmö grundat 2011. 

Inriktningen är främst tecknade serier i genrerna skräck, fantasy och deckare. 

På förlagets lista finns översatta serier som den amerikanska zombieserien The Walking Dead

                  

 Tidningen NÄRA

NÄRA är en tidning om andlighet och inre välbefinnande. I varje nummer möter du tidningens sju andliga profiler Benny Rosenqvist, Pierre Hesselbrandt, Ewa Olsson, Anna-Lena Vikström, Anna Strandlind, Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och Jai Thornell. Du får spännande personporträtt, intressanta faktaartiklar och massor av inspiration så att du kan utveckla din andliga sida. Är du intresserad av meditation, mindfulness, yoga, kristaller, tidigare liv, drömmar, Andra sidan och healing är tidningen Nära något för dig!

Tidningen nära

0
Spökpodden är en intervju-poddcast med mediala och oculta gäster & övernaturliga berättelser

 .